2011 m. liepos 9 d., šeštadienis

Passion for fashion

Buvau primiršusi savo didžiausią „passion“ čia Maljorkoj, nes čia tiesiog wild wild South, bet aš grįžtu ir pristatau mūsų fahion kasdienybę. Jau daugybę kartų sakiau, kaip mes su Moni nuoširdžiai nekenčiam savo uniformų ir tai galėčiau pakartoti dar milijoną kartų.
Kasdien  būna mažiausiai 30 laipsnių, o mes einam į darbą su kelnėm, marškiniais ir liemene. Ar tai yra normalu? Mūsų uniforma turi 4 NE (aš, Moni, Kristina ir Nikola), o dar kiek garsiai neišreikštų NE. Man dar labai patinka Moni išraiška, kai maunasi savo kelnes 40 dydžio. Visada noriu nufilmuot šitą jos veiksmą, bet vis pamirštu, kad turim fotoaparatą. Smagi ta kasdienybė kartais būna. Gerai, dažniausiai šis momentas būna vienas smagiausių dienos akimirkų. Na gerai, dar labai smagu būna parbėgus iš darbo nusimesti visus drabužius ir vėl tapti Šarūne. Atgaiva. Atgaiva. Atgaiva. Tobulas jausmas. Išsileidi savo sutemptus plaukus, užsidedi hipio atributiką ir eini laimės ieškot. Niekada dar nejutau tokios laimės dėvint SAVO rūbus. Klausykit, pasiilgau Humanų.

Mūsų unifromų kasdienybė viename (arba graudu pažiūrėti):
Sielos, veidrodžio ir akių atgaiva bei virtimas į save priverčia nusišypsoti. Seriously. Dios mio, niekad taip nesidžiaugiau savo suknelėm, kaip čia!
Su pakilia nuotaika,
Š

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą